Våldtog ettåringar – får psykvård

Han smörjde in ettåringarna i vaselin och våldtog dem - nu döms den 39-årige barnvaktsbrodern till rättspsykiatrisk vård och att betala 1,6 miljoner kronor i skadestånd till åtta offer.
Enligt poliser som utrett fallet är det bland det mest omfattande pedofilmål de sett och domen erbjuder vedervärdig läsning.39-åringen blev upphetsad av blöjor och tvingade alla barn, oavsett ålder, att gå i blöjor - precis som han själv. När de skulle sova smörjde han in dem i vaselin och våldtog dem - antingen i vaket eller sovande tillstånd.
Många barn vaknade dagen efter med att de hade ont eller att det sved när de kissade.
Mest utsatt blev en sjuårig flicka som ofta lämnades hos mannen från två års ålder.
Hon utsattes för våldtäkter under flera års tid och tvingades själv filma när han våldtog andra barn - bilder som han sparade i dokument i sin dator med lösenordet "Pedofil". Tingsrätten anser att 39-åringen har visat särskilt hänsynslöshet och råhet men konstaterar att han begick handlingarna under påverkan av en allvarlig psykisk störning - en störning som han alltjämt lider av.


Han döms därför till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning och att betala mellan 89 000 och 450 000 kronor i skadestånd till de åtta offren - totalt
1 589 000 kronor.

http://lt.se/nyheter/1.495560


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0